maandag 08:00 - 17:00
dinsdag 08:00 - 17:00
woensdag 08:00 - 17:00
donderdag 08:00 - 17:00
vrijdag 08:00 - 17:00
Mededeling betreffende het Coronavirus | Huisartspraktijk Grote Waal
16837
post-template-default,single,single-post,postid-16837,single-format-standard,bridge-core-2.4.4,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Mededeling betreffende het Coronavirus

Mededeling betreffende het Coronavirus

In verband met het coronavirus is de praktijk beperkt geopend. Kom niet naar de praktijk als u geen afspraak heeft. Wij vragen u om alleen naar de praktijk te komen als u tevoren een telefonische afspraak heeft gemaakt.  Ook vragen wij u om het ons van te voren te melden als u klachten heeft van hoesten, verkoudheid of koorts.

Binnen de praktijk vragen wij u om alleen naar uw afspraak te komen, dus geen partner of kinderen meenemen. Kom ook precies op tijd, dus niet te laat, maar ook niet te vroeg.

Draag een mondmasker bij bezoek aan de praktijk. Op de balie staat bij binnenkomst een fles handenalcohol, we verzoeken u om daarmee uw handen te desinfecteren. Daarnaast verzoeken wij u om 1,5 meter afstand te houden, zowel van andere patiënten als van onze medewerkers.

Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Neemt u dan contact op met het publieksnummer van het RIVM (0800) 13 51.
Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten? Kijk eerst op Thuisarts.nl, daar staat wat u moet doen.

Goed om te weten is dat tijdens de coronacrisis tijdelijk de medische gegevens van  patiënten ook kunnen worden bekeken door de artsen op de huisartsenpost en spoedeisende hulp, overigens alleen met uw toestemming. U vindt meer informatie over deze tijdelijke maatregel op de website volgjezorg.nl/corona-opt .

Alvast bedankt voor uw medewerking.

LET OP: Het bloedprikpunt in de praktijk is definitief gesloten!