maandag 08:00 - 17:00
dinsdag 08:00 - 17:00
woensdag 08:00 - 17:00
donderdag 08:00 - 17:00
vrijdag 08:00 - 17:00
Over de praktijk | Huisartspraktijk Grote Waal
16219
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16219,page-parent,bridge-core-2.4.4,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Over de praktijk

Visie

Als kleinschalige moderne huisartsenpraktijk bieden we reguliere huisartsgeneeskundige zorg voor patiënten uit onze buurt. Door onze kleine opzet is het mogelijk om de tijd voor u te nemen en  persoonlijke zorg te leveren. Het werken met een klein team versterkt de binding en de vertrouwensrelatie tussen patiënt en huisarts. Door deze opzet is het goed mogelijk zorg op maat te bieden.  Verder hechten we veel belang aan het leveren van kwaliteit, service en een goede bereikbaarheid.

Afspraken spreekuur

U kunt ons elke ochtend tussen 08.00 en 12.30 uur bereiken voor het maken van afspraken. U kunt via de assistente, telefonisch of aan de balie, een afspraak maken. De assistente zal u, bij het maken van een afspraak, een aantal vragen stellen over de reden van uw komst, dit doet ze om de spreekuren goed in te kunnen plannen naar de urgentie van uw medische klacht. Wanneer u vanwege privacy redenen niet wil vertellen wat uw reden van bezoek is dan wordt hier uiteraard rekening mee gehouden.  Voor een afspraak op het spreekuur zijn standaard 10 minuten beschikbaar. Denkt u meer tijd nodig te hebben, omdat u bijvoorbeeld meerdere klachten wil bespreken, geef dit dan door aan onze assistente zij reserveert dan meer tijd voor u. Ook kunt u via de website of de app “Mijn dokter” een afspraak voor het spreekuur maken.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, gehandicapt of slecht ter been bent om naar de praktijk te komen. De assistente beoordeelt, eventueel na overleg met de huisarts, of een huisbezoek wordt afgelegd.  Houdt er rekening mee dat in de praktijk de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling vaak beter zijn.

Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. Visites kunt u telefonisch aanvragen tussen 8h en 11h. Bij spoedeisende medische klachten kunt u natuurlijk altijd bellen.

Telefonisch overleg

Voor korte vragen, uitslagen en dergelijke kunt u bellen met de assistente tussen 8:00h en 12:30h en tussen 13:30h en 17:00h De assistente kan vaak zelf antwoord geven op uw vragen of anders na overleg met de huisarts terugbellen. Ook kunt u een afspraak maken voor het terugbelspreekuur van de huisarts. De huisarts zal u tussen 11.30 en 14.30 uur terugbellen. Maakt u gebruik van MGN? Dan kunt u ook via email een vraag aan uw huisarts stellen.

De medewerkers van Grote Waal huisartsenpraktijk